top of page
Търсене

Три големи преимущества на съпругата пред любовницата

Или защо ти като съпруга имаш много голямо предимство.




Много от жените, с които работя, са имали нещастието да са конфронтирани с афера от страна на мъжете си и са фокусирани върху другата жена.


Често си я представят като млада, красива, перфектно облечена, вълнуваща, изкусителна, уверена и т.н. - листът с въображаемите прекрасни качества е дълъг! Често това е съпроводено с чувство за безпомощност, което е разбираемо.


Кой би могъл да се съревновава с такъв недостижим идеал? 


Лесно е да се затвърди тази илюзия за другата жена, особено ако са имали неблагоразумието да разпитват мъжа си за нея. Такива разговори са не само болезнени, но и увеличават чувството за безпомощност.


Реалността обаче обикновено е много различна!


Тя не е перфектната богиня, която си представяш. И нейната ситуация съвсем не е розова.


Самият факт, че тя се опитва да отнеме мъжа на друга жена, я поставя на доста ниско морално ниво. И да, той също има участие в аферата, тя не го е накарала насила да бъде с нея. Но това не променя факта, че ТЯ се опитва да отнеме мъжа на друга жена, което е неморално.  


Но не е само това. Ето трите най-големи преимущества, които имаш ти като съпруга пред нея - 


1.       Ти си тази, на която той се е отдал!


Ти си неговата жена пред света! Той най-вероятно има с теб деца, имущество, роднини, общи приятели или бизнес. Вие с него имате история и съвместен живот, общи спомени и емоции. Това са големи неща!


Дали е под формата на брак или през съвместен живот, той се е отдал някога на теб. И това, че се е отдал на теб, има значение. Точно това те поставя в специална позиция. 

Любовницата няма такава позиция.


Тя няма официална позиция в неговия свят. Също няма историята, дългогодишните спомени и съвместен живот и всичко, което ви свързва. Тя е външен човек, натрапник, който в  този момент няма основна  роля в неговия живот. 


Вероятно е тя да се стреми да има такава официална роля, но в момента ти си неговата жена -  това те поставя в силната позиция.   


2.       Ти получаваш цялата торта!


А тя трохите.


Изкушаващо е да мислиш, че тя е  е тази, която получава вниманието му и окупира мислите му, но дали е точно така?


Ако погледнеш по-детайлно, сигурно ще забележиш, че той е с теб и семейството ви на празници. Най-вероятно той се прибира повечето вечери, може би дори и всичките, за да спи при теб. Той работи, за да поддържа вашето семейство. Той вероятно купува храна за вкъщи, дрехи на децата и плаща сметките в дома ви. Къде отиват финансите му, говори много за това къде са приоритети му.


Той е до теб, когато си болна или когато детето трябва да отиде на лекар.


Той е с нея, когато може. Когато приоритетите му (които са ти и вашето семейство) му позволят да и отдели няколко часа.


Не е за завиждане.


Затова толкова често чувам за добронамерени жени, които са в ролята на другата жена, да търсят контакт със съпругата, за да „и разкажат какво прави мъжът и“.


Тези отчаяни действия идват от гняв, не от щастие. И аз бих се чувствала гневна ако бях в нейната позиция.

 

3.       Ти си тази, която държи ключа на неговото решение!


Може би в момента си мислиш, че тя има някакви съблазнителни свръхспособности, които ти нямаш и това те държи в неизгодна позиция. И мечтаеш за деня, в който тя ще реши да замине за чужбина завинаги, за да излезе от твоя и живота на мъжа ти.


Реалността е, че ти си тази, която може да разреши тази ситуация.


Със сигурност има нещо, което я прави привлекателна за него.


Хубавата новина е, че и ти го имаш, защото той също някога е бил привлечен към теб. Толкова е бил привлечен, че е искал да има семейство и да сподели живота си с теб. И това ‚нещо‘ е все още у теб и само ти си тази, която може да го извади на повърхността!


Когато научиш уменията за интимност, с които ще извадиш точно онази привлекателна част от себе си, ще станеш неустоимо привлекателна за него. С тях се превръщаш в жена, с която той дели дом, семейство, живот и едновременно с това си изключително привлекателна!


А тя остава жена (със съмнителен морал), която е само привлекателна.


Докато той е с теб, тя не може да дели дом, семейство и да сподели живота с него пълноценно. Може само да чака и да се надява, че ти ще ‚сгафиш‘ и ще му дадеш причина той да няма друг избор освен да си тръгне.


Но ти разбира се няма да и доставиш тази наслада.


Съпруга с уменията за интимност, бие другата жена всеки ден от седмицата и два пъти в неделя!


Уменията за интимност са помогнали на стотици хиляди жени по света  да създадат хармония и интимност във връзките с мъжете си и да възстановят доверието след изневяра. 


Уменията за интимност не са някакво манипулационни трикове, те са приложими знания за това, което работи в интимните взаимоотношения, практикувани от жени, които имат сплотени, страстни и топли връзки с мъжете си.


Те не са теоретични правила, преподавани в научни аудитории от хора с незадоволителни и развалени връзки. 


Те са най-добрата застраховка срещу изневяра, драма и раздяла. Всяка жена, която ги практикува, получава супер сила, с която може да създаде всичко, което желае във връзката си! 


 

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ ХИЛЯДИ ДРУГИ ЖЕНИ КАТО ТЕБ!


Ако искаш да научиш повече за това как да се почувстваш отново желана, ценена и обожавана от мъжа си, без да се налага да се молиш или изискваш, и дори и всичко между вас да изглежда безнадеждна в момента, присъедини се към нашето мило общество във Facebook Обожаваната Жена.


 

370 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
Post: Blog2 Post
bottom of page