top of page
Търсене

Най-специалния подарък за мъжа ти за Свети Валентин
Невероятната истина за онова, което той наистина иска за Свети Валентин.


Не е цветя или шоколадчета във формата на сърчица. 


Не е дори и чорапи, секси бельо или вечеря за двама. Това също не би събудило роматиката в него на празника. 


Не е и с

екс, въпреки, че това е най-вероятно нещо, което той би желал така или иначе.


Ето 3 неща, които ще направят Свети Валентин специален и романтичен и за двама ви!    1. Твоята наслада от това, което той прави за теб


Как би било ако ти не си тази, която ще подарява подаръци и ще прави приготовления на тоази Свети Валентин? Как би било ако ти си тази, кочто ще получи грациозно неговите подаръци или приготовления? 


Как би било ако го оставиш да ти подари нещо елегантно, секси или просто да ти направи вечеря? 


А ти да получиш грациозно с наслада, щастие и овации.

Знам, че това ти да получиш от него не звучи много като “подарък” за него. Но това е защото ти виждаш нещата от твоята женска гледна точка. 


Не забравяй, че мъжете искат да ни направят щастливи, те просто така са устроени, да се стремят към това. 


И поради това, за тях не е и наполовина задоволително да получават подаръци от нас, колкото е да ни подаряват подаръци. Особено ако знаят, че тези подаръци ще ни донесат наслада. 


Ако ти водиш отчет на подаръците, и се опитваш да балансираш за всичко, което той ти дава, ти го ограбваш от възможността да ти даде специално отношение. А с това и себе си!


Разбира се, той също би оценил подарък. Това му показва, че мислиш за него. Но този подарък няма да допринесе за романтиката и страстта между вас. 


Също, когато той вижда, че ти си си себедостатъчна, и не може да допринесе с нищо специално в живота ти, той ще изгуби мотивация да иска да ти дава специално отношение. 


Затова, как би било, да експериментираш на този Свети Валентин  да получиш от него грациозно. Да  покажеш насладата си, щастието си и ентусиазма си към това, което е решил да ти даде на този ден!


Това би било най-големият подарък за него!


2. Твоята отзивчивост в леглото

Много хора свързват Свети Валентин с романтика и секс. И това поражда очаквания, че ще има секс на този ден. 


Това, което прави сексът примамлив за мъжете е женствеността. А в основата на женствеността е способността ни да сме отворени или “отзивчиви” към секс.


Това не значи да му кажеш: “Хайде да правим секс!”. Да облечеш нещо по-секси и по-специално за тази вечер? Да, това имам предвид. Това е знак, че си отворена!


Да си отворена е различно от това да го преследваш за секс. Да го съблазниш е различно от това да се появиш гола пред очите му. 


Това не е преследване, искане или правене на намеци за секс. Това е знак, че си отворена. 


Когато се появиш с нещо секси, това има ефект върху него, който е различен от ефекта, който би имало да искаш секс, например. 


Да си отворена за секс, не значи да правиш тънки намеци. Нищо тънко няма в това да покажеш, че имаш желание за секс. 


Има разлика между това да кажеш, че се чувстваш възбудена и  това да му кажеш: “Искам да правим секс!”. Второто няма вълнуващ и стимулиращ ефект.


Подари му твоята отвореност за секс на този ден и гледай как страстта се случва!


3. Уважение

Уважението е като кислород за мъжа ти. Без уважение той губи желанието си да те прави щастлива, да ти угажда и сваля звезди. 


Да научиш как уважението изглежда в очите на мъжа ти е най - прекрасния начин да му покажеш, че го обичаш. И това ще му даде това топло чувство и пеперудите в стомаха повече от всякакъв вид домашно приготвени вечери, подаръци и обяснения в любов на Свети Валентин. 


Ако си като мен, сигурно си мислиш, че се държиш уважително в по-голямата част от времето. 


Може да се учудиш да разбереш колко различно изглежда ужавението от мъжка гледна точка. За мен беше прозрение, със сигурност. 


И ако препоръките от по-горе относно секса не ти се получават, уважението е най-силния афродизиак за мъжа ти. 


Жена, която се държи уважително, отворена е и е благодарна - тя е е неустоима!   

И уважението за което мъжът ти мечтае е да знае, че ти очакваш най-доброто от него и вярваш в неговата способност да те направи щастлива. 


Както най-вероятно беше в началото на връзката ви - когато всичко беше прекрасно, страстно и влюбено!


И може да бъде така отново, когато уважението се възстанови между вас. 


Можеш да започнеш като слушаш без да го прекъсваш, без да даваш съвети или да спориш с него. Всместо това опитай с: ”Разбирам те!”.


Другото нещо, с което можеш да експериментираш е да се извиниш, когато си се държала неуважително, като кажеш: “Извинявам се, че се държах неуважително, когато те прекъснах/направих забележка пред децата!” 


Това е най-любящия подарък за мъжете! 

364 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page