top of page
Търсене

Как да му покажа, че го обичам?
Няма по-тягостно чувство от това да даваш любов на мъжа си и тя да не носи никаква топлина между вас - усилията ти потъват в бездънна яма, а с това и желанието ти да имаш нещо общо с него. Разбирам те!Дали е под формата на вкусно ястие или е изразено като желание да се гушнеш с него на дивана, когато изразът на твоята любов е неоценен, разочарованието е голямо. Как да създадеш топлота и любов между вас, когато той не възприема?


Започваш да анализираш защо той е такъв. Търсиш доказателство, че нещо не е наред в него.


И разбира се, намираш - “Баща му е същият!”, "Майка му не го е научила да цени!". Ясно е, че май му липсват първите седем години.


Продължаваш нататък с търсенето на доказателство за темерутщина.

Той така се държи и с приятелите си. И със сестра си. Той просто си е такъв”- безпомощността те залива.


Как да го накараш да види любовта ти и да я оцени (най-малкото). Да не говорим, че да го накараш да даде малко любов обратно изглежда като мисия невъзможна.


Самотно ти е!


И аз съм се чувствала самотна. В тъмните дни на моята връзка, когато още нямах идея как да получа любов от мъжа ми, се чувствах самотна често.


Спомени от ситуации като следната изкачат все още в съзнанието ми: Аз съм сготвила любимото му ястие, чакам го с нетърпение да се прибера, за да седнем да хапнем и да си поговорим. Той се прибира намусен, сяда на масата, хвърля няколко критики относно яденето и обявява, че не му се говори. Ядем в тишина и е депресиращо.


Такава вечеря за нас приключваше в най-добрият случай с чувство за тъга и самота у мен, а в най-лошия - със скандал.


“Ще го зарежа! Щом не може да оцени мен и обичта, която му давам!”


В същото време, последното нещо, което исках е да разваля семейството си и да лиша децата си от постоянното присъствие на тати.


Не знаех тогава, че невежеството ми относно мъжете ме тикаше към тази агония. Когато разбрах, че има обяснима причина, поради която той не ценеше моите изрази на любов, всичко започна да изглежда по-разбираме и не толкова черно.


Разлика между мъжете и жените


Жените обикновено оценяваме високо неща, които другите правят за нас.


Когато получаваме ние се чувстваме ценени и обичани. И като казвам получаваме, нямам предвид само подаръци, а също неща като малки жестове, внимание, любов. Дори и сексуалният акт между мъж и жена е основан на това, че жената 'получава' в себе си нещо.


Това е основно за нас да се чувстваме ценени и обичани!


Помисли си за букет цветя поднесен от любимият мъж! Или за едно кратко телефонно обаждане за да разбере как си!


За мъжете не е точно така. И не казвам, че те не се чувстват ценени и обичани когато някой прави неща за тях. Просто за тях това не е основата, както е при нас.


Какво тогава е 'онова', което им пълни душата и ги кара да летят?


Радвам се, че попита!


Уважение!


Не грижа, а уважение. Уважението е като кислород за един мъж. Това е също онова, което го кара да се чувства обичан.


Уважение! Уважение! Уважение!


Човешко е да приемем без да се замислим, че щом на нас определен подход ни харесва, значи би следвало и мъжът ни да го хареса. Може би да, ако живеехме в свят населен с хермафродити (ха-ха) - където няма голяма амплитуда в разликите между мъже и жени.


За щастие, ние живеем в много колоритен свят, където мъже и жени ясно се различават - защото са различни като деня и нощта. И слава Богу, защото точно тези разлики ни правят неустоимо привлекателни и ценни един за друг, точно тези разлики ни допълват.


И понеже сме толкова различни, недоразуменията между нас са по-скоро норма, отколкото случайност.


Но, не се отчайвай! Скоро ще можеш да предотвратиш повечето от тези недоразумения.


Чети надолу!


Светът на един мъж

Майкъл Франчезе е бивш шеф на Нюйоркската мафия Коза Ностра. Той напуска мафията преди много години и, като по чудо, успява да остане жив до днес (Коза Ностра не позволява членовете и да напускат).


В момента е писател, говорител, а също и бизнес коуч за огромни корпорации - знанията му са базирани на уменията, които развива като шеф в Коза Ностра.


В едно от интервютата го попитаха за това какво е в основата на споразуменията в Коза Ностра.


Той каза: 'Уважение!'.


И разказа надълго и нашироко как когато момчета се подготват да станат членове, ги обучават на код за държане по време на разговори. Първо правило на този код е да се държат уважително с този, с когото разговарят, дори и той да не заслужава.


"Това е въпрос на чест", казва Майкъл Франчезе.


Те дори убиват противниците си по уважетелен начин: изисква се например да бъдат разстреляни отпред, защото се смята, че всеки има правото да знае, че бива елиминиран.


Уважението е като кислород за един мъж - без него, той започва да се задушава.


Когато му дадеш кислород, той се чувства жив и … обичан.Покажи му, че го обичаш така

Ако искаш да покажеш, че го обичаш, вместо да се хабиш да правиш неща за него или да го спасяваш от проблеми, искам да те поканя да направиш нещо различно.


Сигурно вече се сещаш, че ще те поканя да се фокусираш върху това да му покажеш своето уважение.


Това е особено необходимо, ако мъжът ти изглежда:

  • депресиран

  • агресивен (особено към теб)

  • незаинтересован

  • мързелив

  • нерешителен

  • без либидо


Това са симптомите на мъж, който е лишен от кислород.


Дори и ти да нямаш нищо общо с това, че той се чувства така, твоето уважение ще бъде глътката чист въздух. Ще му даде необходимата увереност и тласък да излезе от състоянието, в което се намира.


Как да му покажеш уважение е отделна тема и заслужава отделна статия (Как да уважаваш мъжа си? - скоро достъпна тук).


Тук само ще спомена, че в основата на уважението е ти да имаш високо мнение за него особено относно решенията, които взима. Когато имаш високо мнение за способността му да взима отлични решения както за малките неща (като например как да се облича или колко бакшиш да остави на келнера), така и за големите неща (като каква кола да купи), ти му показваш, че вярваш в мъжките му способности. Това е най-сладкият начин да му покажеш любовта си!И НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА СЕ ВКЛЮЧИШ В МОЯТА БЕЗПЛАТНА FACEBOOK ГРУПА.

Ако искаш да се присъединиш към мен и много други жени, които се интересуват от това да имат сплотени и невероятни връзки с мъжете си, не забравяй да кликнеш тук, за да станеш част от моята безплатна скрита Facebook група Обожаваната Жена.


2633 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page