top of page
1604409910_Event.jpg

Невероятно Щастлива

Видео програма, създадена специално за теб, за да чувстваш  отново щастлива с мъжа, когото си избрала

Научи всички малки тайни и фрази, които повече от стотици жени по света използват, за да имат щастливи и сплотени връзки с мъжете си, дори и всичко да изглежда безнадеждно в момента. 

Знам, че искаш да се чувстваш обожавана от мъжа си, но първо трябва да оправиш връзката си.

А в момента може би имаш чувството, че няма надежда отношенията ви да се променят!

 

Не е нужно да се чувстваш игнорирана, изоставена или излъгана от мъжът, когото обичаш. Не е необходимо и това може да се промени много бързо!

 

Това е причината, поради която преподавам Шестте Умения За Интимност, които повече от 150 000 жени по света използват, за да напраят връзките с мъжете си щастливи и сплотени отново. 

 

Шестте Умения За Интимност ще ти помогнат да направиш и твоята връзка такава, каквато мечтаеш да е. Мъжът ти дори не трябва да знае за това. Ще те науча как собственоръчно да превърнеш връзката си в мечта.

 

Запази мястото си "Невероятно щастлива" днес, за да не се чувстваш самотна, стресирана и изтощена, а да се почувстваш отново желана, ценена и обожавана. Дори и да смяташ, че няма надежда за връзката ти! 

Ето какво ще научиш във видео програмата
Невероятно Щастлива

 • Ще научиш Шестте Умения за Интимност и ще се докоснеш до силата, която имат те да трансформират една самотна връзка.

 • Ще научиш всички начини, по които несъзнателно разрушаваме интимността във връзките си и ще научиш как да се предпазиш от това.

 • Ще научиш някои изненадващи тайни за това как да го вдъхновиш да помага повече, да е по любвеобилен и да търси компанията ти. 

 • Ще научиш грешките, които правят връзките ни изтощителни и как да ги предотвратиш за максимална жизненост и хубава атмосфера в брака и дома ти. 

 • Ще разбереш как да създадеш повече уважение и по-дълбока връзка с мъжът ти, като пренасочиш фокуса си и получиш онова, което искаш най-много.

 • Ще научиш как да го вдъхновиш да продължи да иска да ти даде всичко, което искаш. 

Тази програма е за теб ако:

 • Ако имаш дългогодишни очаквания и желания от връзката си, които не са се материализирали.

 • Връзката ти се струва мъчителна и чувстваш, под съзнателно, че трябва да има друг начин. 

 • Ако се чудиш къде е изчезнал страстният, любвеобилен и забавен мъж, който ти замая главата някога.

 • Бракът ти е в криза и имаш чувството, че нещата са непоправими (изневяра или раздяла).

 • Вълнуваш се възможностите, които има пред теб да съживиш връзката си и би искала прaктическа стратегия за това.

 • Щастлива си с връзката си, но искаш да разбереш как да я направиш по-вълнуваща и да върнеш тръпката.  

Тази програма НЕ е за теб ако:

 • Не си готова да действаш. Понякога е по-мъчително да знаеш, какво трябва да направиш, когато не си готова да го направиш.

 • Си мъж. Разбира се, той е еднакво отговорен. Но тази програма се фокусира върху онова, което жената може да направи, за да подобри връзката си. 

Това е проблемът:

Прекалено много жени се чувстват забравени и нежелани в трудни връзки, чудейки се как да върнат страстта и радостта. Съветите, които получаваме от приятели и познати, не вършат работа, а обикновено задълбочават нещата. Без добри примери наоколо е трудно да повярваш, че можеш да имаш топла и страстна връзка, изпълнена с разбирателство и любов.  

А всъщност:

Решението е много просто. Шестте Умения за Интимност са изпробвана система, с която можеш да трансформираш брака си използвайки твоите женски дарби и няколко умения, които са достъпни за всеки. Те са прости умения, на които най-вероятно никой до сега не те е научил ... 

Мира, София

"Това е знанието, което съм търсила през целият си живот. Не знаех, че е възможно да направя връзката си отново хармонична и романтична след 10 години брак. Мислех, че това е възможно само в началото на връзката. С Шестте Умения на Интимност това наистина се оказа възможно. "

Даниела, Варна

"Мъжът ми стана много по-галантен и внимателен с мен само броени дни след като бях започнала да прилагам знанията от този курс. Невероятно! "

Деница, Ловеч

Ако не бях се натъкнала на Уменията по случайност, сега щях да съм разведена и самотна майка.  Вместо това имам щастлив и сплотен брак. 

Какво е включено в курсът
Невероятно Щастлива

Невероятно Щастлива е видео курс за самостоятелно изучаване на изкуството за интимност. В сърцето на този курс са Шестте Умения за Интимност.

Шестте Умения за Интимност ще ти помогнат уверено да възстановиш близостта и спокойствието във връзката си. Ще се научиш как да използваш женските си дарове, да запалиш страстта и да дадеш шанс на мъжа ти да те зарадва, а ти да се чувстваш желана, ценена и обожавана. 

Програмата се състои от 6-модулна, с над 25 видео клипа върху Шестте Умения За Интимност. Всеки от модулите е подкрепен с работна тетрадка, с която ще можеш ефективно да научиш уменията без да пропуснеш никой важен детайл. 

Image-empty-state.webp

Модул 1

Върни времето назад

Това е мястото, където се превръщаш в Богинята на щастието и забавата, точно онази, в която съпругът ти някога се влюби. Може да си забравила за тази твоя забавна и лека страна, защото имаш много отговорности.

 

Но се оказва, че да се правиш щастлива всекидневно, е незаменима първа стъпка към това да имаш щастлива връзка. Това означава да си даваш възможност за безгрижни забавлявления всекидневно. Може би си мислиш: „Кой има време за това?“ Не се тревожи, ще ти покажа някои практически стъпки, с които ще можеш да създадеш условия за това още днес.

Image-empty-state (1).webp

Модул 2

Върни мъжът, който те обожаваше

Тук ще възстановиш уважението към съпруга си и неговите житейски решения. Ако се чувстваш като че ли не уважаваш съпруга си в момента, не се притеснявай. Не си сама! Повечето жени се чувстват така преди да научат уменията за интимност.

 

Тук ще изясним как изглежда уважението от гледна точка на мъжете, защото тяхната версия е много по-различна от това, което ние жените смятаме за уважение. С това умение ще върнеш забавния и привлекателна мъж, който някога ти сваляше звезди. 

Image-empty-state (2).webp

Модул 3

Получи повече без да правиш повече, а по-малко

Тук ще те науча как да откажеш от неподходящият контрол върху съпруга си. Ще ти покажа моята световноизвестенестна система за това как да повярваш, че мъжът ти е отговорен, че можеш да му се довериш и че не е нужно да контролираш. Магията е, че когато използваш тази система, съпругът ти ще реагира на теб по друг  начин - с повече уважение и ентусиазъм и ще започне да поема инициатива.

 

С това умения ще върнеш онзи отговорен и деен мъж, на който можеш да разчиташ за всичко.  

Present Surprise.jpg

Модул 4

Как да получиш повече помощ и подаръци. 

Ако чувстваш, че съпругът ти не ти дава подаръци, комплименти, помощ или извинения, ще разбереш как да промениш това много бързо. Този модул съдържа забавна домашна работа, с която ще можеш да практикуваш това умение във връзката си веднага и успешно. 

С това умение започваш дас чувстваш истински ценена и обожавана.

17490611.jpg

Модул 5

Създай онова, което искаш във връзката си.

 

Тук ще научиш най-мощното умение за интимност от всички, защото това умение има двойно действие. Първо, с това умение променяш как възприемаш изживяванията си - защото се фокусираш върху това, което искаш повече, отколкото върху това, което не искаш.

 

Второ, това умение променя и начина, по който хората реагират на теб, тъй като се чувстват по-ценени. Тук ще получиш практическите стъпки, за да се възползваш от предимствата на това умение във връзката.

Sad on Couch.jpeg

Модул 6

Как да разкриеш себе си

и да се чувстваш обичана за това, което си.

Разкриването на сърцето ти с уязвимост означава да се грижиш за интимността във връзката си като подходиш по мек начин, вместо по авторитарен.

 

Ще те науча на езика на уязвимостта и ще ти покажа как да го използваш във връзките си. Това умение е незаменимо за заздравяването и задълбочаването на интимността във връзката ти.

Ето какво ще получиш: 

Научи как да се чувстваш ценена и обожавана от мъжа ти, без неговото активно участие и дори връзката ти да изглежда безнадежна в момента.

1 / Видео инструкции

3 месечен достъп до 6-модулна с над 25 видео клипа във видео програмата върху Шестте Умения За Интимност (на стойност 1500лв).  

2 / Въпроси и Отговори на живо с Мила

Където можеш да зададеш въпросите свързани с уменията и да получиш разяснения, ако имаш неясни моменти  (на стойност 200лв)

3 / Работни тетрадки

6 работни тетрадки (на стойност 240лв), които можеш да принтираш и използваш да затвърдиш знанията си. 

4 / Бонуси

Бонус №1: Книга "5 грешки, който жените правят с мъжете си" (стойност 40лв)

ЗДРАВЕЙТЕ, АЗ СЪМ МИЛА, ВАШИЯТ ИНСТРУКТУР.

MilaSmall_edited_edited.png
Аз преподавам Шестте Умения За Интимност на жени, които искат да направят връзките с мъжете си по-романтични, по-сплотени и по-хармонични. Без мъжете им да вземат активно участие в процеса. Дори и всичко да изглежда безнадежно или завинаги загубено.
bottom of page