top of page
1604409910_Event.jpg

КАК ДА ПОЛУЧИШ ЛЮБОВ И ВНИМАНИЕ ОТ МЪЖА СИ

 Може би никой не ти е показал тези умения досега. Но всяка жена трябва да ги знае и приложи , за да има мечтания брак. Това е нейно рождено право. Нямам търпение да започнем с шестте умения на интимността и благодарение на тях, да усетиш разликата във връзката си.

ПОВЕЧЕ ЗА КУРСА
Foto maken
Eten fotograferen
Reisblogger
Culinair Fotograaf

ГРИЖА ЗА ТЕБ

Първо ще се погрижиш за себе си. Умението да се грижиш за себе си помага да засилиш физическата интимност и забавата в брака. Ще станеш Богинята на Забавата и Лекотата, Богиня, която е толкова привлекателна, че всички искат да са около нея, особено мъжът ѝ. Смехът ще се върне отново във връзката ти.

ОТПУСНИ НЕПОДХОДЯЩИЯ КОНТРОЛ

С това умение ще се завърне неговото привличане към теб. Ти се превръщаш в спокойна и обгрижвана жена, чийто мъж не може да спре да и угажда. Гледай го как се усмихва , докато поема повече отговорности и задължения, за да имаш ти повече време за себе си и да забравиш за стреса.

ВЪЗСТАНОВИ УВАЖЕНИЕТО

Това е умението да се върне уважението, да спреш караниците и вербалните атаки, без да се налага да уронваш достойнството си. Точно това умение е могъщ афродизиак за мъжете. То те води и към най-бързия начин да възобновиш спокойствието и да се чувстваш ценена.

Eten fotograferen
Reisblogger
Culinair Fotograaf

ПОЛУЧАВАЙ ГРАЦИОЗНО

Ще ти покажа как да получаваш повече подаръци, избрани специално за теб, повече искрени комплименти и откровени извинения - дори ако той никога не е правил такива неща преди или е спрял да ги прави отдавна.

РАЗКРИЙ СЪРЦЕТО СИ

Основата на това, да изживееш нежност и сплотеност с мъжа си, е да разкриеш сърцето си. Ще се чувстваш защитена. Когато те вижда, лицето му ще грее отново и ще се усещаш истински обожавана.

ПРЕФОКУСИРАЙ ВИЖДАНИЯТА СИ

Тук ще разбереш как да се чувстваш „преследвана и желана” и как да го предизвикаш да каже: „Хайде да прекараме деня заедно !”. Също така, как да събудиш желанието му да бъде по-добър мъж за теб, да те цени повече и да цени всичко, което ти правиш. Това е умението „как да промениш мъжа си”

За момента, всички места в курса са заети. Изпратете емайл като кликнете на бутона 'Запишете ме в листата на чакащите'. Места се освобождават всеки 1-2 седмици когато текущи курсистки завършат четири седмици на обучение. 

Въпроси?

КАК СЕ ПРОВЕЖДА КУРСА?

Курсът се проовежда онлайн, под формата на видео конференция. Участниците ще получат детайли за това как да се включат в сесиите след регистрация.  Можете да се включите чрез мобилен телефон, таблет или компютър.

КОЛКО ЧЕСТО СА СРЕЩИТЕ?

Курсът продължава четири седмици, в които участничките се срещат с Мила всяка Сряда, от 19.00-21.00 часа.

КАКЪВ Е БРОЯТ НА УЧАСТНИЧКИТЕ?

Курсът има за цел да създаде интимна обстановка, за да може всяка участнича да се чувства комфортно да споделя и има 'просветления' относно собствената си връзка. По тази причина, броят на участничките не надвишава 20.

КАКВА Е ФОРМАТА?

Мила преподава всяко от шестте умения за интимност по формата на истории, въпросници и упражнения. Участничките ще имат също възможност да споделят предизвикателства, специфични за тяхната връзка/брак.

bottom of page